2741020150 6972054298 Χαλκηδόνος 11, Καλλιθέα, Κόρινθος
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ | Ξυλουργικές Εργασίες Κόρινθος


Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Κορινθίας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, με απόλυτη επιτυχία, οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κατασκευάζουμε ξύλινες σκάλες, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες, ξύλινα πατώματα, στέγες και κεραμοσκεπές, χαγιάτια και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, την κομψότητα και την λειτουργικότητα.

Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, προτείνοντάς σας πάντα την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Η ποιότητα των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, το Ναύπλιο, το Άργος, την Πάτρα, τη Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τον Πύργο και όλη την Πελοπόννησο.